Vragen? Bel ons: 0165 - 769 069
print sitemap

Gezonder
Groener
Goedkoper
Gemakkelijker

     
       

Vrijstaande waterkoelers

De vrijstaande waterkoelers van Ological zijn geschikt voor elke locatie. Dankzij een geraffineerd design passen ze naadloos in uw interieur en met de flexibele aansluitmogelijkheden voorzien zij u altijd van koel, koud en optioneel koolzuurhoudend leidingwater. 

 • PUUR 2.0 Vrijstaand

  PUUR 2.0 Vrijstaand

  De Ological PUUR Leidingwaterkoeler 2.0 voorziet uw bezoekers en medewerkers van zuiver, gezond en gekoeld leiding water uit uw eigen waterkoeler.

 • Waterkoeler ENKI™ Vrijstaand

  Waterkoeler ENKI™ Vrijstaand

  ENKI™ is de meest slanke, elegante en gebruiksvriendelijke leidingwaterkoeler en creëert daarmee een beeld van frisheid, zuiverheid en hygiëne. ENKI™ kan worden bediend vanuit alle kanten en is voorzien van een touchscreen wateruitgifte systeem.

 • ISI-T

  ISI-T

  Door het unieke, elegante en slanke design van de ISI-T onderscheid deze leidingwaterkoeler zich van de andere waterkoelers. Het vrijstaande model maakt dat de waterkoeler geschikt is voor elke omgeving. 

 • Waterkoeler Flow 150 Vrijstaand koolzuur

  Waterkoeler Flow 150 Vrijstaand koolzuur

  Het alternatief voor dure flessen koolzuurhoudend- en mineraalwater. Dankzij de unieke portiecontrol, verschillende programmeringtechnieken en de drie uitgiftemonden kunnen gelijktijdig meerdere flessen, kannen of glazen gevuld worden.

 • Waterkoeler FLow 80 Light School

  Waterkoeler FLow 80 Light School

  De Ological Flow leidingwaterkoeler is ideaal voor grootverbruik zoals in bedrijfskantines, vergaderlocaties, horeca en scholen. Dankzij de 80 liter waterkoel capaciteit per uur is de Flow uitermate geschikt voor piekbelasting. 

 • Waterkoeler Flow 150 Light School

  Waterkoeler Flow 150 Light School

  De Ological Flow leidingwaterkoeler is ideaal voor grootverbruik zoals in bedrijfskantines, vergaderlocaties, horeca en scholen. Dankzij de 150 liter waterkoel capaciteit per uur is de Flow uitermate geschikt voor piekbelasting. 

akvo MVO Nederland EPDWA
algemene voorwaarden | disclaimer   © Ological Waterkoelers