Vragen? Bel ons: 0165 - 769 069
print sitemap

Gezonder
Groener
Goedkoper
Gemakkelijker

     
       

Koolzuur Waterkoelers

Het strak ogende design maakt de koolzuur waterkoelers geschikt voor iedere vergaderzaal, pantry of showroom. Deze 'eye catchers' hebben een elegante uitstraling waar u uw klanten een lekker koud glas of fles water met óf zonder koolzuur aan kunt bieden. 

 • IQ-3

  IQ-3

  Zijn geraffineerde design maakt het een kostbaar accessoire, geschikt voor elke omgeving. Zowel koud, kamertemperatuur als het koolzuurhoudende water van de IQ-3 leidingwaterkoeler is zuiver en van topkwaliteit. 

 • ISI-T

  ISI-T

  Door het unieke, elegante en slanke design van de ISI-T onderscheid deze leidingwaterkoeler zich van de andere waterkoelers. Het vrijstaande model maakt dat de waterkoeler geschikt is voor elke omgeving. 

 • Waterkoeler Multi 30 koolzuur

  Waterkoeler Multi 30 koolzuur

  Super compact formaat. Zowel koud, kamertemperatuur als het koolzuurhoudende bruisend water van de Multi leidingwaterkoeler is zuiver en van topkwaliteit.

 • Waterkoeler Multi 60 koolzuur

  Waterkoeler Multi 60 koolzuur

  Compact formaat alleskunner met professionele koolzuurunit. Zowel koud, kamer als koolzuurhoudend fris water van uitstekende kwaliteit.

 • Waterkoeler Flow 150 Compact koolzuur

  Waterkoeler Flow 150 Compact koolzuur

  Het compacte alternatief voor de dure flessen koolzuurhoudend en mineraalwater dat door zijn formaat en uiterlijk prima past op uw balie of bar.

 • Waterkoeler Flow 150 Vrijstaand koolzuur

  Waterkoeler Flow 150 Vrijstaand koolzuur

  Het alternatief voor dure flessen koolzuurhoudend- en mineraalwater. Dankzij de unieke portiecontrol, verschillende programmeringtechnieken en de drie uitgiftemonden kunnen gelijktijdig meerdere flessen, kannen of glazen gevuld worden.

akvo MVO Nederland EPDWA
algemene voorwaarden | disclaimer   © Ological Waterkoelers