Notice: Undefined index: categorie in /www/htdocs/olowater/classes/factories/pageFactory/Product.class.php on line 54

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /www/htdocs/olowater/classes/factories/pageFactory/Product.class.php:54) in /www/htdocs/olowater/classes/factories/pageFactory/Product.class.php on line 82
Gezonder Groener Goedkoper Gemakkelijker
Vragen? Bel ons: 0165 - 769 069
print sitemap

Gezonder
Groener
Goedkoper
Gemakkelijker

     
       
 • Pure Waterkoelers

  Pure Waterkoelers

  Op plaatsen waar zuurstofrijk en 100% bacterievrij water belangrijk is, is de Pure Water leidingwaterkoeler onmisbaar. Dankzij de unieke O3 werking krijgt bacteriegroei geen enkele kans en krijgt uw kraanwater extra geactiveerde zuurstof. Verkrijgbaar in zwart en grijs.

 • Quooker® Professional

  Quooker® Professional

  Voor lekkere thee is kokend water nodig. De Quooker® Professional is een kraan die wordt aangesloten op de waterleiding en water verwarmt tot 110ºC. De Quooker® is energie- en waterbesparend. U verbruikt niet meer dan nodig. Ological voert het professionele assortiment van Quooker® met kokend waterkranen tot een capaciteit van 70 liter per uur. Ideaal voor alle hoeveelheden kokend water. En wie denkt dat de Quooker een energieverslinder is, die heeft het mis. Door de geoctrooieerde hoogvacuümisolatie is het stand-by verbruik maar 5 cent per dag. En de COMBI is zelfs verreweg de zuinigste warm- en kokend-water-voorziening voor je keuken.

 • Leidingwaterkoelers

  Leidingwaterkoelers

  Ological is de specialist in milieuvriendelijk leidingwater drinken. Onze leidingwaterkoelers garanderen het drinken van lekker gezond leidingwater en maken het onnodig tillen van zware tonnen en plastic flessen overbodig. Als koploper in de markt van leidingwaterkoelers maken we het drinken van water buitenshuis niet alleen milieuvriendelijk en gezond, maar ook kosten efficiënt en eenvoudig. Onze leidingwaterkoelers zijn te plaatsen op ieder gewenste plaats, ook bieden wij u de mogelijkheid koolzuurhoudend water te tappen vanuit uw Leidingwaterkoeler.

  Bij Ological kunt u Leidingwaterkoelers kopen, of Leidingwaterkoelers huren.

  Al onze waterkoelers worden aangesloten op de waterleiding en de installatie van uw leidingwaterkoeler regelen wij van A tot Z met aansluitend betrouwbare en flexibele onderhoudsservice.

  Onderstaand vindt u een overzicht van de milieuvriendelijk en duurzame leidingwaterkoelers zowel te verkrijgen in vrijstaand als inbouw model.

 • Bekertjes en Servies: Onze webshop

  Bekertjes en Servies: Onze webshop

  Het aanbieden van zuiver water is niet compleet zonder een uitgebreide selectie van karaffen, glazen, flessen, bidons, bio-bekertjes en bekerdispensers. Wij bieden voor iedere gebruikssituatie een passend duurzaam assortiment waterartikelen aan in onze webshop. Onderstaand vindt u een overzicht van de water gerelateerde producten. Voor meer informatie en het plaatsen van bestellingen wordt u naar de Ological webshop verwezen. 

 • LeKKR Water

  LeKKR Water

  LeKKR Water: dé succesvolle waterformule! Steeds meer mensen drinken water. Water is gezond, puur en eerlijk. U wilt uw klanten of medewerkers het beste bieden. Vers water met een perfecte smaak en van hoge kwaliteit. Ological heeft speciaal voor u een verassend nieuw concept genaamd ‘LeKKR Water’. Dit staat voor Lokaal en Koel Kraanwater. LeKKR Water is dé oplossing voor de bewust kiezende moderne consument die zuivere smaak en een goede en betrouwbare kwaliteit wil combineren met zorg en aandacht voor het milieu.

  Perfecte smaak, hoge kwaliteit
  Bij LeKKR Water biedt Ological u een assortiment LeKKR Water flessen in de webshop. Hiermee zorgt u voor een perfecte en herkenbare presentatie van uw eigen duurzame water. De design flessen vervangen de duurdere merkflessen, schaft u eenmalig aan en kunt u steeds hergebruiken. De LeKKR Water flessen zijn in verschillende maten en vormen verkrijgbaar en vaatwasmachinebestendig. Dus extra hygiënisch en milieubesparend, omdat u ze keer op keer kunt gebruiken. Ological biedt u tevens de mogelijkheid om een praktische bijpassende vaatwaskorf aan te schaffen.

  Water dat bruist!
  LeKKR Water komt regelrecht uit uw eigen LeKKR Water-koeler. De design automaten van LeKKR Water hebben een herkenbaar front, hoge volumes, een moderne look en vormen een perfecte groene en stijlvolle presentatie in combinatie met de LeKKR Water flessen en glazen. Door de perfect afsluitbare schroefdop is het ook mogelijk om flessen koolzuurhoudend bruisend water zowel als koud plat water altijd vers aan te bieden.

 • Inbouw en Quooker®

  Inbouw en Quooker®

  Inbouw Waterkoelers

  Onder de naam Ological Box is een inbouw waterkoeler serie beschikbaar voor iedereen die het maximale uit design en/of functionaliteit wil halen. De inbouw waterkoelers hebben een capaciteit van 16 tot 180 liter per uur van koud-koel of koud-koel-koolzuurhoudend water. Er zijn legio mogelijkheden voor aansluiting op kranen en tapinstallaties. Ze zijn uitermate geschikt voor gebruik in openbare ruimten, restaurants, kantines en vergaderlocaties.

  Quooker®

  Voor lekkere thee, koffie of soep is kokend water nodig. Met de Quooker® heeft u altijd kokend water bij de hand. De Quooker® is een extra kraan op uw aanrecht die leidingwater in een handomdraai tot 110ºC verwarmt. De kraan staat in verbinding met een reservoir, dat eenvoudig in uw keukenkastje wordt geplaatst en op de waterleiding wordt aangesloten De Quooker® is energie- en waterbesparend. U gebruikt niet meer dan nodig. Ological voert het professionele Quooker® assortiment met waterkranten tot een capaciteit van 70 liter per uur. 

akvo MVO Nederland EPDWA
algemene voorwaarden | disclaimer   © Ological Waterkoelers