Vragen? Bel ons: 0165 - 769 069
print sitemap

Gezonder
Groener
Goedkoper
Gemakkelijker

     
       

Bekertjes en Servies: Onze webshop

Het aanbieden van zuiver water is niet compleet zonder een uitgebreide selectie van karaffen, glazen, flessen, bidons, bio-bekertjes en bekerdispensers. Wij bieden voor iedere gebruikssituatie een passend duurzaam assortiment waterartikelen aan in onze webshop. Onderstaand vindt u een overzicht van de water gerelateerde producten. Voor meer informatie en het plaatsen van bestellingen wordt u naar de Ological webshop verwezen. 

 • Biobekers

  Biobekers

  Deze bekertjes hebben alle voordelen van de bestaande bekertjes, maar zijn gemaakt van een hernieuwbaar materiaal gebaseerd op een plantaardige grondstof. Deze 100% biologisch afbreekbare bekertjes zijn een betere keuze voor het milieu, zowel ten aanzienvan materiaal en afvalmogelijkheden. 

 • Bekerdispensers

  In de Ological Webshop hebben we een selectie gemaakt van bekerdispensers.  De duurzame en milieuvriendelijke bekertjes die worden aangeboden in de Webwinkel, passen hierin.  De beker dispensers zijn gemakkelijk te bevestigen. De bekertjes worden zo handig, ruimtebesparend en hygiënisch aangeboden. Neemt u gerust een kijkje in de webshop, er is voor ieder wat wils.

 • Flessen

  Flessen

  Om optimaal gebruik te kunnen maken van de verschillende waterkoelers uit ons assortiment, bieden wij u mooie bijpassende flessen die gemakkelijk te vullen zijn.

 • Bidons

  Bidons

  De Ological Webshop heeft degelijke en lekvrije bidons in haar assortiment. Hierdoor wordt water drinken een plezier  en spaart u tevens het milieu. U kiest hierdoor bewust om de strijd aan te gaan tegen de PET-flessen die dagelijks in het milieu verdwijnen. U kunt een keuze maken uit sportieve, kleurrijke of biologisch afbreekbare bidons.

 • Karaffen

  In de Ological webshop hebben we een selectie gemaakt van mooie design karaffen met bijpassende glazen. Om ook het milieu niet uit het oog te verliezen zijn er onder andere karaffen en glazen van gerecycled glas.

 • Glazen

  Glazen

  In de Ological Webshop hebben we een selectie gemaakt van mooie design glazen, die passen bij de aangeboden karaffen en flessen. Om ook het milieu niet uit het oog te verliezen zijn er onder andere glazen en karaffen van gerecycled glas.

 • Karafset met glazen

  In de Ological webshop hebben we een selectie gemaakt van mooie design karaffen met bijpassende glazen. Om ook het milieu niet uit het oog te verliezen zijn er onder andere glazen en karaffen van gerecycled glas. Neemt u gerust een kijkje in de webshop.

 • Thermoskannen

  Mooie, Deense design thermoskannen voorzien van een Flip-top sluiting. Hierdoor kan je direct schenken zonder de kan te hoeven openen. Verkrijgbaar in verschillende elegante kleuren.

 • Theeservies

  Mooie, Deense design thermoskannen voorzien van een Flip-top sluiting. Hierdoor kan je direct schenken zonder de kan te hoeven openen. Verkrijgbaar in verschillende elegante kleuren.

 • Bekerbakken

  In de Ological Webshop hebben we een selectie gemaakt van bekerbakken. Voor alle bekertjes die worden aangeboden in de Webwinkel zijn er bekerbakken waar de bekertjes in passen. Het inzetten van de bekerbakken is een ruimtebesparende oplossing voor het verzamelen van de gebruikte bekertjes. U voorkomt hiermee het probleem van rondslingerende bekertjes. Neemt u gerust een kijkje in de webshop, er is voor ieder wat wils.

akvo MVO Nederland EPDWA
algemene voorwaarden | disclaimer   © Ological Waterkoelers