Vragen? Bel ons: 0165 - 769 069
print sitemap

Gezonder
Groener
Goedkoper
Gemakkelijker

Nieuwsarchief

 • Vier redenen om koffie in te ruilen voor water

  Nederland is wereldwijd koploper in koffiedrinken. ‘s Ochtends na het opstarten van de computer, tijdens een overleg met collega’s of klanten, ter bestrijding van de middagdip: op een gemiddelde werkdag drinkt de gemiddelde Nederlander aardig wat kopjes koffie. Want daar word je immers lekker scherp en fris van! Nou… dat valt dus tegen. Eigenlijk is water drinken veel beter. Waarom? Hierom!

   
 • Ological groeit gezond

  Ological groeit gezond

  Vanaf vandaag vindt u ons aan de Belder 94, 4704 RK in Roosendaal. 

   
   
 • Tonnenkoelers Retouractie

  Vraagt u zich af waarom u nog steeds met die zware flessen tonnen water sleept? Tonnenkoelers zijn niet alleen slecht voor uw portemonnee, ze zijn ook nog eens slecht voor het milieu én slecht voor uw rug. Dit kan veel gemakkelijker, goedkoper, groener én gezonder! Om u te helpen heeft Ological een speciale retouractie ontwikkeld voor uw oude tonnenkoeler. 

   
 • Ological steunt Quooker actie en schenkt 1 miljoen liter schoon drinkwater in EthiopiŽ

  Gezond water, de eerste levensbehoefte zou voor iedereen toegankelijk moeten zijn! Ological ziet het als haar bredere verantwoordelijkheid om ook de watervoorziening wereldwijd te bevorderen en steunt daarom steeds actief diverse waterprojecten.

   
 • Quooker - Een liter voor een liter

  Quooker - Een liter voor een liter

  Gemiddeld bespaart een Quooker COMBI 4.200 liter water per jaar. Quooker doneert dit volledige aantal liter water per verkochte Quooker COMBI in 2016 via de Made Blue Foundation een jaar lang aan de Ethiopische gemeenschap van Garamba Bata. Koop of huur jij in 2016 een Quooker COMBI bij Ological dan wordt er ook namens jou 4.200 liter water gedoneerd. 

   
 • Ological steunt het Meedoenarrangement!

  Ological steunt het Meedoenarrangement!

  Uit het duurzame DNA van Ological, dat naadloos aansluit bij de duurzaamheid en doelstellingen van de Gemeente Doetinchem, is de afgelopen jaren een goede samenwerking ontstaan. Logisch dan ook dat Ological is gevraagd  om het door de Gemeente Doetinchem geïnitieerde Meedoenarrangement te steunen.

   
 • Fit4u2 staat achter Jongeren op Gezond Gewicht Ė JOGG

  Fit4u2 staat achter Jongeren op Gezond Gewicht Ė JOGG

  Het vignet dat JOGG-gemeente Heemskerk heeft opgesteld om overgewicht aan te pakken onder jongeren heeft  Anita van Fit4u2 doen besluiten om een leidingwaterkoeler te plaatsen. Deze komt in plaats van een apparaat met sportwater en energydranken. De suikerrijke sport- energydranken zijn immers niet alleen verslavend maar ook dik makend.

   
 • Wist u dat?

  Wist u dat Ological meer dan een bedrijfsnaam is? 

  De O (eau) staat voor het water als basiselement voor alles wat natuurlijk is en dat essentieel is voor het menselijk lichaam en de gezondheid.

   
 • Maak water mogelijk in Bangladesh!

  Maak water mogelijk in Bangladesh!

  Ological heeft samen met Max Foundation een sponsoractie opgezet om water in een dorp in  Bangladesh beschikbaar te maken. Ological stelt belangeloos 250 waterflesjes beschikbaar voor de Max Foundation. U kunt deze flesjes kopen voor 5 euro (excl. btw), de opbrengst gaat voor 100% naar Max Foundation (voorheen Stichting Max).

   
 • Bruisend kraanwater in de Tweede Kamer

  Bruisend kraanwater in de Tweede Kamer

  Vanaf donderdag 27 oktober 2011 kunnen Kamerleden weer bruisend water drinken. Het gemis van water met bubbels, als gevolg van de motie Verburg*, is opgelost door het installeren van leidingwaterkoelers. Hiermee wordt kraanwater gekoeld en van koolzuur voorzien. De leidingwaterkoelers worden geleverd door Ological en namens de drinkwatersector aangeboden door Vewin en Dunea.

   
 • Retap 'Re-think water'

  Retap 'Re-think water'

  Uw verantwoorde keuze tegen de PET-flessen! Wees bewust-kies voor Retap

   
 • Bestdeal

  Bestdeal

  Per 1 januari 2011 zijn wij aangesloten bij Bestdeal.

   
 • Nieuwe waterkoeler-lijn

  Nieuwe waterkoeler-lijn

  De nieuwe Multi waterkoeler lijn van Ological is vanaf nu verkrijgbaar.

   
 • Ological Webwinkel

  Ological Webwinkel

  Vernieuwde Ological webwinkel

   
 • Nieuwe website voor Ological

  Nieuwe website voor Ological

  Vanaf nu heeft Ological een nieuwe website. Op de nieuwe website is veel informatie te vinden over de producten en diensten van ons bedrijf.

   
 • Flessenkoeler bron van bacteriŽn

  Flessenkoeler bron van bacteriŽn

  Flessenkoelers zijn een bron van bacteriën. De plastic flessen bevatten niet alleen het schadelijke BPA, maar het stilstaande water in de flessen zorgt ervoor dat bacteriën, in voor hen gunstige omstandigheden, zich razendsnel kunnen vermenigvuldigen. Dit kan chemisch worden voorkomen (bijvoorbeeld met chloor), maar om de smaak van het water niet te beïnvloeden kan daarvoor beter een UV filtering of Ozon worden gebruikt.

   
 • Medicijnresten in leidingwater

  Medicijnresten in leidingwater

  Er zitten soms medicijnresten in ons drinkwater. Restjes van de pil, anti-epileptica, pijnstillers, maar ook medicijnen tegen hart- en vaatziekten. Het RIVM voorspelt dat de hoeveelheid en de soorten medicijnresten in ons drinkwater de komende jaren zullen toenemen.

   
 • Veilig water drinken

  Veilig water drinken

  BPA is een weekmaker, die gebruikt wordt bij het maken van plastic en daardoor in voedsel of vloeistof terecht komt. Zo zit BPA onder andere in babyflesjes en voedselverpakkingen, maar vooral ook in waterflessen en flessenkoeler flessen.

   
akvo MVO Nederland EPDWA
algemene voorwaarden | disclaimer   © Ological Waterkoelers