Vragen? Bel ons: 0165 - 769 069
print sitemap

Gezonder
Groener
Goedkoper
Gemakkelijker

Fit4u2 staat achter Jongeren op Gezond Gewicht – JOGG

Fit4u2 staat achter Jongeren op Gezond Gewicht – JOGG

Fit4u2 is een bedrijf dat zich richt op een gezonde nieuwe levensstijl. Fit4u2 is mede begonnen met de gedachte om mensen met overgewicht een vertrouwde omgeving te bieden en het gevoel te geven dat ze welkom zijn in de sportschool. “Iedereen moet op zijn niveau kunnen sporten” aldus Anita Karrebelt, oprichter van Fit4u2.

Een eerste initiatief vanuit de gemeente Heemskerk is de Jeugdsportpas. Deze sportpas geeft jongeren de mogelijkheid om vier keer per jaar gratis te sporten bij een sport naar keuze. In het verlengde van deze sportpas is Fit4u2 acht jaar geleden begonnen om speciale sportlessen voor de jeugd aan te bieden. De jongeren die hierop af komen zijn niet de alledaagse jeugd, die je in de meeste fitness centra tegen komt. Fit4u2 vervuld hiermee een duidelijke maatschappelijke functie.

De JOGG-gemeente Heemskerk heeft recent ook een vignet opgesteld om overgewicht aan te pakken onder jongeren. Dit vignet bestaat uit drie basisregels: 1. Gezond eten, 2. Bewegen, 3. Water drinken. Daarmee is de gemeente bij Fit4u2 langs geweest om het vignet toe te lichten. De enthousiaste reactie van Fit4u2 om dit vignet uit te dragen, heeft de gemeente Heemskerk doen besluiten Fit4u2 als eerste bedrijf in Heemskerk het vignet te overhandigen. Dit vignet was voor  Anita van Fit4U2 ook de aanleiding om een leidingwaterkoeler te plaatsen. Deze komt in plaats van een apparaat met sportwater en energydranken. De suikerrijke sport- energydranken zijn immers niet alleen verslavend maar ook dikmakend. Voor de uitvoering van dit besluit kwam Fit4u2 al snel bij Ological Waterkoelers terecht. Ological staat immers net als Fit4u2 pal achter het Jongeren op Gezond Gewicht akkoord en promoot actief het “Water drinken” door jongeren. Het enthousiasme van de vertegenwoordigster Amanda de Graaff deed de rest en zo is Fit4u2 meteen overgegaan op een leidingwaterkoeler van Ological. 

akvo MVO Nederland EPDWA
algemene voorwaarden | disclaimer   © Ological Waterkoelers