Vragen? Bel ons: 0165 - 769 069
print sitemap

Gezonder
Groener
Goedkoper
Gemakkelijker

     
       

LeKKR Water

LeKKR Water: dé succesvolle waterformule! Steeds meer mensen drinken water. Water is gezond, puur en eerlijk. U wilt uw klanten of medewerkers het beste bieden. Vers water met een perfecte smaak en van hoge kwaliteit. Ological heeft speciaal voor u een verassend nieuw concept genaamd ‘LeKKR Water’. Dit staat voor Lokaal en Koel Kraanwater. LeKKR Water is dé oplossing voor de bewust kiezende moderne consument die zuivere smaak en een goede en betrouwbare kwaliteit wil combineren met zorg en aandacht voor het milieu.

Perfecte smaak, hoge kwaliteit
Bij LeKKR Water biedt Ological u een assortiment LeKKR Water flessen in de webshop. Hiermee zorgt u voor een perfecte en herkenbare presentatie van uw eigen duurzame water. De design flessen vervangen de duurdere merkflessen, schaft u eenmalig aan en kunt u steeds hergebruiken. De LeKKR Water flessen zijn in verschillende maten en vormen verkrijgbaar en vaatwasmachinebestendig. Dus extra hygiënisch en milieubesparend, omdat u ze keer op keer kunt gebruiken. Ological biedt u tevens de mogelijkheid om een praktische bijpassende vaatwaskorf aan te schaffen.

Water dat bruist!
LeKKR Water komt regelrecht uit uw eigen LeKKR Water-koeler. De design automaten van LeKKR Water hebben een herkenbaar front, hoge volumes, een moderne look en vormen een perfecte groene en stijlvolle presentatie in combinatie met de LeKKR Water flessen en glazen. Door de perfect afsluitbare schroefdop is het ook mogelijk om flessen koolzuurhoudend bruisend water zowel als koud plat water altijd vers aan te bieden.

 • LeKKR Water 60

  LeKKR Water 60

  De nieuwe LeKKR Water lijn van Ological is speciaal ontworpen voor iedere horecagelegenheid. Dankzij het gebruik van ‘Ice bank’ technologie zijn de waterkoelers in staat een capaciteit van 60 liter per uur te leveren. 

 • LekkR Water 120

  LekkR Water 120

  De nieuwe LeKKR Water lijn van Ological is speciaal ontworpen voor iedere horecagelegenheid. Dankzij het gebruik van ‘Ice bank’ technologie zijn de waterkoelers in staat een capaciteit van 120 liter per uur te leveren. 

 • LeKKR Water 180

  LeKKR Water 180

  De nieuwe LeKKR Water lijn van Ological is speciaal ontworpen voor iedere horecagelegenheid. Dankzij het gebruik van ‘Ice bank’ technologie zijn de waterkoelers in staat een capaciteit van 180 liter per uur te leveren. 

akvo MVO Nederland EPDWA
algemene voorwaarden | disclaimer   © Ological Waterkoelers