Vragen? Bel ons: 0165 - 769 069
print sitemap

Gezonder
Groener
Goedkoper
Gemakkelijker

     
       

Leidingwaterkoelers

Ological is de specialist in milieuvriendelijk leidingwater drinken. Onze leidingwaterkoelers garanderen het drinken van lekker gezond leidingwater en maken het onnodig tillen van zware tonnen en plastic flessen overbodig. Als koploper in de markt van leidingwaterkoelers maken we het drinken van water buitenshuis niet alleen milieuvriendelijk en gezond, maar ook kosten efficiënt en eenvoudig. Onze leidingwaterkoelers zijn te plaatsen op ieder gewenste plaats, ook bieden wij u de mogelijkheid koolzuurhoudend water te tappen vanuit uw Leidingwaterkoeler.

Bij Ological kunt u Leidingwaterkoelers kopen, of Leidingwaterkoelers huren.

Al onze waterkoelers worden aangesloten op de waterleiding en de installatie van uw leidingwaterkoeler regelen wij van A tot Z met aansluitend betrouwbare en flexibele onderhoudsservice.

Onderstaand vindt u een overzicht van de milieuvriendelijk en duurzame leidingwaterkoelers zowel te verkrijgen in vrijstaand als inbouw model.

 • Tafelmodel waterkoelers

  Tafelmodel waterkoelers

  De tafelmodel waterkoelers van Ological koppelen compact design aan optimale functionaliteit en zijn geschikt voor zo wat elk denkbare toepassing. Van zeer compacte modellen passend op het kleinste aanrechtblad tot multifunctionele volumekoelers voor het vullen van uw eigen waterflessen. 

 • Vrijstaande waterkoelers

  Vrijstaande waterkoelers

  De vrijstaande waterkoelers van Ological zijn geschikt voor elke locatie. Dankzij een geraffineerd design passen ze naadloos in uw interieur en met de flexibele aansluitmogelijkheden voorzien zij u altijd van koel, koud en optioneel koolzuurhoudend leidingwater. 

 • Koolzuur Waterkoelers

  Koolzuur Waterkoelers

  Het strak ogende design maakt de koolzuur waterkoelers geschikt voor iedere vergaderzaal, pantry of showroom. Deze 'eye catchers' hebben een elegante uitstraling waar u uw klanten een lekker koud glas of fles water met óf zonder koolzuur aan kunt bieden. 

 • Ological Inbouw waterkoelers

  Ological Inbouw waterkoelers

  De inbouw waterkoelers zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en capaciteiten en zijn al dan niet voorzien van koolzuurhoudend water. Er zijn legio mogelijkheden voor aansluiting op kranen en tapinstallaties. De Ological Inbouw is ideaal van kantoor tot kantine, van klein- tot grootverbruik en altijd ruimtebesparend

  Uw inbouw waterkoeler kiest u op basis van de volgende criteria: 1. het tappunt - 2. de koelercapaciteit - 3. al dan niet koolzuurhoudend.

 • Volume-waterkoelers

  Volume-waterkoelers

  De volledige LEKKR-water automatenlijn zowel als de Flow-serie vormen de basis voor elke gewenste volume oplossing. Beschikbaar van compact tot vrijstaand of zelfs als inbouw met tapinstallatie. De volume waterkoelers van Ological stellen de professionele watergebruiker in staat om grote hoeveelheden flessen snel af te vullen met koud of koolzuurhoudend water. 

 • PUUR 2.0

  PUUR 2.0

  De Ological PUUR 2.0 voorziet uw bezoekers en medewerkers van zuiver, gezond en gekoeld leidingwater. Water uit de PUUR.2.0 smaakt heerlijk zowel koud als op kamertemperatuur. 

 • Enki Waterkoelers

  Enki Waterkoelers

  ENKI™ staat, net als een fontein, vrij in een ruimte, kan worden bediend vanuit alle kanten.. ENKI™ is ontworpen voor plaatsen waar design en kwaliteit erg belangrijk zijn, zoals in een showroom.

 • Multi Waterkoeler

  Multi Waterkoeler

  De Multi waterkoelautomaat maakt het vervangen van flessen water (plat en bruisend) ook bij kleine hoeveelheden haalbaar. Zowel koud, kamertemperatuur als het koolzuurhoudende water is zuiver en van topkwaliteit. Ideaal in pantry's en vergaderzalen. Verkrijgbaar in zes modellen en leverbaarbaar met een onderkast.

 • Flow Waterkoelers

  Flow Waterkoelers

  De Ological volume leidingwaterkoelers zijn ideaal voor grootverbruik zoals in Horeca, bedrijfskantines, vergaderlocaties en scholen. Dankzij de 150 liter waterkoel capaciteit per uur is de Flow uitermate geschikt voor het vervangen van al uw flessen water (plat en bruisend). Verkrijgbaar in acht modellen en verschillende kranen.

akvo MVO Nederland EPDWA
algemene voorwaarden | disclaimer   © Ological Waterkoelers