Vragen? Bel ons: 0165 - 769 069
print sitemap

Gezonder
Groener
Goedkoper
Gemakkelijker

     
       

Inbouw en Quooker®

Inbouw Waterkoelers

Onder de naam Ological Box is een inbouw waterkoeler serie beschikbaar voor iedereen die het maximale uit design en/of functionaliteit wil halen. De inbouw waterkoelers hebben een capaciteit van 16 tot 180 liter per uur van koud-koel of koud-koel-koolzuurhoudend water. Er zijn legio mogelijkheden voor aansluiting op kranen en tapinstallaties. Ze zijn uitermate geschikt voor gebruik in openbare ruimten, restaurants, kantines en vergaderlocaties.

Quooker®

Voor lekkere thee, koffie of soep is kokend water nodig. Met de Quooker® heeft u altijd kokend water bij de hand. De Quooker® is een extra kraan op uw aanrecht die leidingwater in een handomdraai tot 110ºC verwarmt. De kraan staat in verbinding met een reservoir, dat eenvoudig in uw keukenkastje wordt geplaatst en op de waterleiding wordt aangesloten De Quooker® is energie- en waterbesparend. U gebruikt niet meer dan nodig. Ological voert het professionele Quooker® assortiment met waterkranten tot een capaciteit van 70 liter per uur. 

 • Inbouw

  Inbouw

  De inbouw waterkoelers zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en capaciteiten en zijn al dan niet voorzien van koolzuurhoudend water. Er zijn legio mogelijkheden voor aansluiting op kranen en tapinstallaties. De Ological Inbouw is ideaal van kantoor tot kantine, van klein- tot grootverbruik en altijd ruimtebesparend.

  Uw inbouw waterkoeler kiest u op basis van de volgende criteria: 1. het tappunt - 2. de koelercapaciteit - 3. al dan niet koolzuurhoudend.

 • Quooker®

  Quooker®

  Voor lekkere thee is kokend water nodig. De Quooker® is een extra kraan op uw aanrecht die wordt aangesloten op de waterleiding en water verwarmt tot 110ºC. De Quooker® is energie- en waterbesparend. U verbruikt niet meer dan nodig. Ological voert het professionele assortiment van Quooker® met kokend waterkranen tot een capaciteit van 70 liter per uur. Ideaal voor alle hoeveelheden kokend water.

akvo MVO Nederland EPDWA
algemene voorwaarden | disclaimer   © Ological Waterkoelers