Vragen? Bel ons: 0165 - 769 069
print sitemap

Groene Visie

Wist u dat?

Wist u dat Ological meer dan een bedrijfsnaam is? 

De O (eau) staat voor het water als basiselement voor alles wat natuurlijk is en dat essentieel is voor het menselijk lichaam en de gezondheid. Logical staat voor het vinden van de logische oplossingen zoals van het aansluiten van de Leidingwaterkoelers op de waterleiding maar ook 100% Cradle to Cradle hygiënisch papier in automaten van gerecycled kunststof. En ECOecological staat voor de bredere maatschappelijke verantwoordelijkheid om facilitaire zaken milieuvriendelijker en gezonder te maken.

Groene Visie

Vooruitstrevend
Ological maakt haar duurzame oplossingen facilitaire diensten voor zoveel mogelijk bedrijven bereikbaar. En daarvoor gaan we net een stapje verder. Vanuit onze duurzaamheidsgedachte zijn wij continu op zoek naar nieuwe producten en technieken die het milieu besparen en uw gezondheid bevorderen. Bovendien staan wij voor vergaande betaalbare service. Onder het motto ‘faciliteren is ontzorgen’ bieden wij totaaloplossingen. De levering van onze groene producten gaat altijd gepaard met professionele installatie en deskundig onderhoud.

Ervaren, vertrouwd en kwaliteit
Betrouwbare merken en zorgvuldig geselecteerde leveranciers zorgen voor producten welke voldoen aan de hoogste specifieke normen. Producten worden gekozen op basis van kwaliteit, duurzaamheid en innovatieve eigenschappen.. Prachtige designs worden daarbij gecombineerd met de strengste keurmerken en certificeringen waaronder en aISO 14001, ISO 9001, RHOS, WRAS en WQA. Actieve lidmaatschappen, zoals die van de Europese Leidingwaterkoelerbedrijven, garanderen een dienstverlening met toepassing van de hoogste hygiëne- en veiligheidseisen.

Milieu en gezondheid
Ological heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen als uitgangspunt en is bewust lid van MVO Nederland. In onze bedrijfskeuzes staat duurzaamheid zoveel mogelijk centraal. Dat geldt voor de producten en diensten die we leveren, maar ook voor o.a. het papier waarop we printen en de auto’s waarin we rijden.

akvo MVO Nederland EPDWA
algemene voorwaarden | disclaimer   © Ological Waterkoelers